tisdag 20 oktober 2009

LEDIG hemmadag :)

Ja, det e vad jag haft idag! Ringde maken på em o frågade om han hade kopplat in turbo på vår klocka här hemma innan han körde o jobbade idag :)) Fattar inte var tiden tar vägen ibland....!
Fast sen å andra sidan har jag hunnit både städa hela huset o tvätta tre maskiner tvätt :) så jag har ju inte legat på sofflocket :))
Har pysslat m tjejerna också - gjort Spindelnät av kastanjer, tandpetare o tråd! Jättesöta!
Kan visa bilder sen, men jag tog endast foto m mobilen så jag får trixa m det senare....
hmmm.. nu har jag ju ett litet problem m min blogg - tja eller för mig som inte e så hemma på datorn´s alla funktioner så är det ett ganska stort, irriterande problem!! När jag skrev mitt första blogginlägg fick jag lätt in bilden jag ville I BLOGGEN - nu går inte det!! Utan fotona får jag lägga som GAGS vid sidan om :( Vilket ju betyder att när jag skriver "som ni kan se här intill" inte stämmer när man läser gamla inlägg pga att det stannar som GAG i sidan!!
HUR GÖR JAG??? HJÄÄLP!!! Jag ser ju att många har FINA bloggar - o det vill ju jag me ha :)

På tal om foto så hamnar det några GAGS till i mitt högra fält idag - hoppas det blir sista gången dom ligger där :)) Skriver under fotot vad Ni ser - så beh jag inte älta det här :)
Så mååånga FINFINA bloggar man kan se här på nätet!!! Det e inte klokt egentligen så KREATIVA en del är! :)) Vet ju att många runt om mig tycker att jag tillhör "dom där" *SKRATT* o visst jag ÄLSKAR o pyssla hemma o feja o greja, men jag är ju inte i närheten av en hel del andra i vårt avlånga land! Det är så härligt att inspireras av er alla!
Bloggen får ju en verkligen att FÖRVERKLIGA DRÖMMARNA man har i projekt form hemma!!
Att inspireras, bli peppad o vice versa är ju A o O här - precis som med KÄRLEKEN :))

Nu kom maken m en stor mugg, rykande kaffe till mig :) Han sa: lite kaffe älskling medans Du bloggar så myser jag m tjejerna en stund vid Bompa! HÄRLIGT o va gift med en sån underbar man - det borde va en självklarhet för alla att uppleva KÄRLEKEN!!
Inte bara få uppleva den - utan att få leva med den varje dag......

Nu ser jag fram emot softa timmar innan läggdags o sen ännu en LEDIG dag imorr´n! :)//TA INGEN MEDMÄNNISKA FÖR GIVEN I DIN NÄRHET - IMORGON KAN DEN KÄNSLAN VA ETT MINNE BLOTT......//Väl mött med kärlek//Lisette

2 kommentarer:

 1. Hej Lisette!!

  Jag skall försöka hjälpa dig med att lägga in bilder i själva bloggen..

  Där du skriver din blogg finns det en liten ruta med en bild (efter där det står a b c) Där klickar du.. Klicka på bläddra och hämtar den bild du vill ha.. Vill du lägga in flera samtidigt så klickar du på den blåa raden där det står lägg till en bild så kommer det en till bläddra fram.. Sen klickar du på överför bild så ligger den snart på din sida :-)
  Hoppas detta var till hjälp..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Halloj gulliga du ! Jag önskar ofta att dygnet hade flera timmar....Jag vet inte heller vart tiden tar vägen det går ju så himla fort.Vad duktig du har varit städat tvättat och pysslat.Fin blomma du köpt.Älskar blommor.Jag har varit hos läkaren idag och det gick bra.Hittade bara lite pysselgrejer på Panduro.Ha en skön kväll. Sov gott och ha en mysig ledig onsdag vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera