torsdag 26 november 2009

SOLSKEN I MITT HJÄRTA!! :))


Nu går det FORT mot kväll när det väl börjar skymma om dagarna!!! Inte klokt egentligen! Man får börja tända upp överallt starx efter kl 15... om man någonsin under dagen kunnat släcka dvs - ibland e det ju så grått så lamporna får allt lysa dagarna i ända!! :)

Torsdagen är snart gjord o vi går mot HELG!! 1:a ADVENT... Åhhh, va MYSIGT!! :))
Idag har jag varit LEDIG - tjejerna, min mamma o jag har varit en runda på IKEA :)
Alltid lika skoj o ta dit - mkt pga att det inte sker så ofta antar jag...
Shoppar där gör man ju :)) Idag blev det bla "gallret man hänger i kedjor" namnet KROKEN som Ikea gett den - det är en såndär gammeldags man hänger i taket över köks ö:n där man kan ställa o hänga saker. Just nu är den svart (urk!) o Ni kan ju ana att den ska bli VIT :))) *SKRATT* :))
Köpte en STOR förv låda på barn avd (APA heter den!) som jag ska tapetsera på utsidan o förvara pysselsaker i :)
Sen blir det ju en del vanl också som te silar, diskborstar mm när man e där!

Bilden jag visa idag är bla en vit lykta från dagens inköp på Ikea - har köpt tre stycken som jag ska hänga i fönstrena i vårt nya vardagsrum. Där har vi tre stora fönster i ett vikparti som leder mot vårt blivande trädäck. Kommer bli mysigt m dom tända där, tror i varje fall jag :)

På hemvägen idag passerar vi en mindre ort vid namn Broby **för er läsare som är hemmastadda här :) ** Där nitade *skratt* jag på bromsen!! Näe kanske inte direkt nitade :)) men ändå.... stannade! En superfin lite butik ligger där - den finns som web butik också!! Besök den!!! www.tusenting.com
Där köpte jag BLA den FINA ljuskronan Ni ser på min bild här idag:)) *GLAD I HJÄRTAT*
Den är fr MiljöGården - som sååå mkt annat FINT hon säljer!
Köpte en MINI krona också i vitt porslin, en hängande ängel m prisma längst ner, två hjärtan i keramik att hänga runt ex ett blockljus, zinkhjärtan att även dom hänga där man tycker :) Små MINI glasflaskor - som jag hängt i badrummet! Sött! :)
OJOJOJ - alltså! Jag skulle kunna gått dä LÄNGE, men Ni vet m en tjej på (snart) 6 år o en på (snart) 3 år är det inte så lätt o "bara titta" på sakerna - varken för dom eller mig :)) TACK mamma för att Du hjälpte mig :)
Ska klart köra dit igen - det ligger "bara genom skogen" här ju ;)

Väl hemma softade jag med en ProViva Active medan Nova somnade o kollade posten.... WOW alltså! Som om inte mitt SINNE fått tillräckligt idag för o finna RO :) Så fanns där i hgen idag DRÖMHEM O TRÄDGÅRD!! Min absoluta FAVVIS tidning! :)
Det finns ingen tidning i den klassen - när man är såld på min inrednings stil:)
Snacka om att kvällen är räddad...:)) Fast nu glömde jag ju att alla ljusstakar o dyl måste letas fram ur källarvrårna.... jaja - natten har mååånga timmar:))
O jag är LEDIG i helgen :)) så tidningen ska jag nog hinna krypa ner i... o DRÖMMA! :)

Nu ska jag mysa m mina tjejer i Bolibompa soffan.... Hoppas Ni haft en minst lika FIN dag som jag haft!

Väl mött med KÄRLEK//Lisette

**LIVET HAR MÅNGA GODA STUNDER, MEN VI ÄR SÅ VANA VID DOM ATT VI KALLAR DOM VARDAGSTING!!**

2 kommentarer:

 1. OJ OJ OJ, vilken runda du varit iväg på idag, HÄRLIGT. Men HALLÅ, du glömde väl inte att köpa ljus och att köpa ljuslyktan som heter Nässjö med???? Den är ju VIKTIGAST av allt ;), hi hi hi. JÄTTEFINA saker du har hittat, den hemsidan vågar jag inte gå in på tror jag, verkar livsfarlig. Den vita ljuslyktan du hittat på IKEA har vi 2 stora i silver och 2 små en svart och en i silver. Ha nu en fortsatt mysig kväll med de dina, hälsa och må väl. KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera
 2. En härlig dag med shopping du har haft.. Lyktan har jag med fast i svart (gillar faktiskt svart.. Ha ha.. )
  Ha nu en fortsatt bra kväl..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera