onsdag 2 december 2009

Jul tankar....

Börjar med en glimt fr vårt ena sovrumsfönster - adventsmys!
Vi har fönster i tre väderstreck i detta rum - härligt!

Idag började dagen kl 8.30 här ca - då väckte tjejerna mig! Berättade för lilltjejen ganska omgående att i em ska hon få en spruta på bvc precis som vi andra i familjen fått.... hon blev såklart störtledsen:((( "Inte bbd mamma!! :((( Inte pruta:((( " Jag fick en sån smällande huvudvärk!! :((
Usch - det är hemskt o utsätta sina barn för sånt här, men jag/vi måste ju....
maken ska ta henne till bvc för blödiga mamman fixar inte det när hon e sååå
LEDSEN :(
Jag har tagit det lilla lugna idag o slagit in lite julklappar - jag vill ha omsorgsfulla inslagningar på alla gåvor o då tar det lite extra tid så man får ta det lite i taget! :)
Har pysslat o gjort stjärnor i guldfärgad metalltråd....
På tal om PYSSEL så ska jag nu ÄNTLIGEN göra mig en "hörna" i källaren där jag kan ha mitt pyssel - sorterat o lätttillgängligt! Ett bord att sitta vid o BRA belysning! Där kan jag ALLTID ha sakerna framme - om det så går flera dagar emellan så beh jag inte alltid plocka undan varje gång.... det är en av orsakerna att jag pysslar så lite som jag gör... detta plocka fram - plocka undan! Suck!
Nu ska jag äntligen slippa detta! TJOHO :)))
Innan har vi haft dom vita matrumsmöblerna "magasinerade" i källaren o det har tagit en fasla plats - nu e ju dom i vårt nya, vita rum :))
Så skönt o få ordning överallt!

Ikväll ska jag o maken krypa upp nära o se på Bönderna - det blir äggmackor med en go "röra" - tja, eller.... jag har gjort en burk m julsill på prov - är den go ska jag göra den till julbordet / julafton! HOPPAS! :)

Måste ju visa två foton till från min lilla värld.... När vår stora tjej (blir 6 år i febr) ska lägga sig brukar hon ha en liten nattlampa tänd - en sort Ikea har sålt som är en lila kula som står på en halogenlampsplatta så kulan lyser svagt o glittrar, jättesöt! Fast för det mesta när den är tänd händer sååå mkt annat än bara försöka somna..... kolla in kaninen o katten!! Hahaha:)) Dom är beklädda m mysstrumpor som sovsäck o tomteluva!! :)) Dessa låg intill tjejen när jag skulle stoppa om henne innan jag själv skulle kojsa!! *GULLIGT VA?* :))Ska visa er ett skåp jag köpt på annons för ett tag sedan... när jag köpte det va det blått, rött o gult - sååå FULT målat!! Fast jag såg potensialen i skåpet:)
Nu e det "Shabby chic´t" renoverat o där förvaras nu våra cd skivor!
Jag känner mig mäkta nöjd!Väl mött med kärlek//Lisette

*Dagen idag är en märklig dag - den är DIN!!*

3 kommentarer:

 1. MWAAAAA SÅ söta kissen och kaninen var då. Härliga de är de små.
  Läckert skåp du gjort i ordning, kul när man blir nöjd, eller hur???

  ÅÅhhhh vilken sol här är nu, SÅN UNDERBAR dag har det varit idag med SOL, kyla och frost, me lika a lot.

  Var rädd om dig och krama om tjejerna från mig.

  KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera
 2. Gulligt hon klätt sina djur, nu fryser de inte i kylan..

  Skåpet blev fint :-)

  Hoppas det gick bra med sprutan idag på lilltjejen..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vad gulligt du har gjort snygga gardiner och gulliga hjärtan.Vad gulligt klätt på sina små djur så de inte fryser.Vilket fint skåp.Hur läckert som helst.Hoppas att det gick bra att ta sprutan.Ha en härlig torsdag kramizar Rita.

  SvaraRadera