lördag 12 december 2009

NORDLJUS

Lördag o här e jag hemma o mår si sådär idag :( Ont i kroppen o svettas o fryser om vart annat! Tur man e vaccinerad så jag inte beh oroa mig för det! :) Det e väl bara o bita ihop o ta dagen som den kommer.... LUCIA imorgon o då bjuder mina föräldrar på den årliga LUCIA FIKAN framåt kvällen som vi brukar bytas om att bjuda till. Jag ska inte jobba som det va tänkt denna helgen - bättre o blir helt frisk känner jag innan jag gör ngt kraftansträngt.
Så jag softar, kollar bloggar o myser på här - det e gott, men hade varit mysigare o känna sig helt frisk såklart.

Ska åter nämna min "Vill ha lista" :) som egentligen bara finns i mitt huvud o som poppar upp lite då o då - så det är ingen lista jag "bockar av" på riktigt efter :) Där står i varje fall ett par CALOU trätofflor VITA med i varje fall :) Ni ser dom här nedan! Är dom inte vackra och i en klass för sig så säg?! :))Nu har jag hittat dom på REA i en nät butik så VIPS klickade jag hem dom *fniss* Ordinarie pris är 895 kr o nu betalar jag 599 kr för dom - REA tycker jag! *GLAD*
NORDLJUS heter den ljuvliga butiken på nätet! BESÖK den o shoppa! :)
http://www.nordljus.net/ Klicka på min rubrik NORDLJUS så kommer du DIREKT dit!Mina små hjärtegryn är hos farmor o farfar nu o bakar bullar - till deras stora glädje. Maken skjutsade dit dom o kom nyss hem igen. Med sig hem hade han en stor pappkasse full m leksaker!!! Farmor har varit dagmamma, men är nu sjukskriven o ska eft årsskiftet gå i pension så dom hade städat ut i lekrummet! Jag vet två som blir ÖVERLYCKLIGA av att rota igenom kassen i em när dom kommer hem! :))) Nyfikna jag ska strax dyka ner o tjuvkika.... kan se skymten av en Barbiesäng i "mässing" :) o en massa andra Barbie möbler - vilken tjej hade inte gillat o kolla i en kassen? :) Rena rama JULAFTON ju - såhär 12 dagar före själva riktiga JULAFTON!! :)

Mys nu på o fånga dagen! Väl mött med kärlek//Lisette


**Dagen idag är en märklig dag - den är din! Ingen annan har en likadan!!**---------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. Tofflorna är snygga men jag är kass på att gå i tofflor, för hårda för mina fötter, men snygga är de så grattis att du hittade dem på rea :-)

    Krya nu på dig ordentligt och ha en bra Lussedag..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera