onsdag 21 oktober 2009

Min lediga onsdag....
... hemma har varit i lite lugnare takt än gårdagen :) Tjejerna här e förkylda o jag har känt mig allmänt seg... hoppas det inte blir mer än så här!!


Snart ska jag o maken se Bonde söker Fru - jag tycker det e kul o se alla roliga personligheter det finns:))) mer säger jag inte så jag gör bort mig!!


Ska hinna fixa en go fika till mig o maken också... undrar hur jag ska hinna göra det o blogga klart innan klockan slår 20.... 4 min kvar!!! Hahahaha:))


Är så GLAD att jag nu kan lägga in bild I BLOGGEN också - så jag visar er ikväll ett tokigt foto på en minst lika tokig familj!!! :))))


Har lagt rent i alla sängar i dag så natten ska bli ljuvlig!


Önskar er alla goa en go natt o en fin start på torsdagen....
Väl mött med kärlek//Lisette
4 kommentarer:

 1. Nya lakan i sängen är underbart.. Barnen har fått nytt här och så är det vår tur om nån dag :-)

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Gokväll!Verkar som ni haft en mysig dag du och tjejerna.Åhhh nya lakan är ju bara så himla gott .Kollade bara lite grann på bonde söker.Men sedan var det ju första parkett till Oskylgigt Dömd.Gillar Persbrant men han är ju bättre i Beck filmerna med hans goa kommentarer.Sov gott och ha en underbar torsdag största kramizen ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Hallojs ! Idag har jag städat och städat.Så nu är jag nöjd över min dag.Har inte hunnit svara på ditt mail.Men det kommer svar jag lovar.Hoppas kaffet smakar gott .Ha en skön kväll sötis kramizar ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hallå där härliga familjen

  Missade Bonde söker fru, kollade ju på Arga Snickaren ist, hoppas ni fick en mysig kväll iaf, DET är ju huvudsaken, eller hur???

  KRAM KRAM

  SvaraRadera