måndag 12 oktober 2009

VARMT VÄLKOMMEN till min nystartade blogg!

Heter alltså Lisette o är 35 år fyllda - bor i NordÖstra Skåne tillsammans med min familj som består av maken min o våra goa tjejer födda 2004 o 2007.

Här kommer jag skriva om allt runt om mig som händer i min lilla värld - allt sett ur MINA ögon såklart! Jag har länge följt så måånga andra som bloggar o tänkt att BLOGG det är ngt för mig:)

Så nu har jag börjat.....


Idag har jag jobbat fm o sen hämtat mina godingar på dagis... efter dagens middag blev det en promenad m lilltjejen i våra fina omgivningar... vi plockade höstlöv o pratade om ditt o datt:) **MYSIGT** För mig ett riktigt GULDKORN i tillvaron!


Vi bor mellan fyra sjöar o omgivningarna här är mkt skog o mark. Nu är ju naturen en sån färgpalett så man kan knappt fatta att det kan bli så vackert "bara av sig själv"!! Tänker ofta när jag kör till jobbet att det är få förunnat o ha en så fin bilfärd till jobbet varje gång jag ska dit! Den bär mig genom åkrar o ängar m kor, hästar o får mm.... tja kanske inte GENOM hagarna :)) men ändå..! :)


Nu ser jag fram emot en go hemmadag imorgon - då ska jag o tjejerna baka ngt gott o jag ska måla ngn möbel.... just nu förvandlas hemmet rejält här!


Vi målar ALLA lut/olja möbler vita o ni kan tro det blir fint! :)


Va rädd om allt det fina Du har runt om Dig - det finns mer av den varan än Du tror o har upplevt!!


Väl mött igen! //Med Kärlek Lisette

2 kommentarer:

 1. Hej Lisette!!
  Välkommen till bloggvärlden.. Hur kul som helst fast mycket tid tar det..

  Jag har lagt till dig så jag ser när du uppdaterar då är det lättare att hålla reda på alla bloggar..

  Ha en bra natt..

  ram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Jättefin blogg tjejen, men i och för sig så hade jag ju inte trott något annat ju. Själv har jag inte varit så aktiv nu senaste tiden med att blogga, har inte orkat helt enkelt.

  Har lagt till dig i mina favoriter så jag kommer följa dig min kära kära vän.

  KRAM
  Carina

  SvaraRadera