söndag 22 november 2009Åhhh, äntligen söndag!! :)Nu har jag gjort min helg på jobbet o det är alltid lika gott o ha den BAKOM sig för denna gången! Idag har det varit super, duper mkt kunder!! HU va folk handlar - ett par, tre tusen handlar nästan alla för!! Det lackar mot jul.. :)) Nu väntar en MYSIG vecka m ADVENTSPYSSEL :)) Lilltjejen är dålig här - förkyld, hängig o febrig så jag ska vabba imorgon o sen är jag ledig till onsd em så hon hinner kurera sig. Då får vi passa på o mysa lite extra o pyssla som vi gillar här hemma :)) HÄRLIGT! :) Får se hur äget är här imorgon, men jag har tänkt att det ska bakas pepparkakor... o jag ska göra en krans - en typ av mobilkrans... visar här när jag e klar :))

Idag visar jag er här ett foto på en stor, vit, glittrig ängel som jag shoppade i Ullared när vi va där - hon är underbart fin! (Ursäkta blixten i fönstret!!)

Hoppas Ni alla där ute i cyber rymden haft en myspysig helg o är redo för en ny vecka - 1:a ADVENTS veckan!!
Väl mött med kärlek//Lisette
**SE VARJE NYTT ÖGONBLICK SOM EN MÖJLIGHET!**

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt du verkar ha haft på jobbet.Men det är väl jobbigt med massa folk .Vilken söt ängel.Va tråkigt att lilltjejen är på väg att bli sjuk.Jag ska oxå pyssla denna vecka .jag bara älskar julen.Ska åh julshoppa imorron med goa svärmor i Norrköping ska bli kul.Ha det gott vännen ge tjejen en stor kramiz önska henne att hon får bli pigg och kry.Varm kramiz vännen ♥ sovsött och ha en härlig måndag ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 2. Hoppas lilltjejen mår bättre när hon vaknar..
  Ha en bra start på veckan..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vad fin ängeln var! Hoppas tösabiten mår bättre idag....KRAM Maria i Yngsjö

  SvaraRadera
 4. Hej hopp

  FY vad trist att lilltjejan inte känner sig kry, ge en en BAMSEKRAM från oss häruppe lite norr om er.....

  KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera