måndag 23 november 2009


Hej alla goa läsare :)
Jaha då har vi snart gjort måndag v 48 också!! ADVENT står snart för dörren o pyssel ideérna håller på att flöda över - i varje fall i mitt huvud:)) *fniss*
Idag har vi haft en fin hemmadag - tjejerna är FÖRKYLDA o stora tjejen klagar över ont i kroppen o det är hängigt värre emellanåt... fast visst leker dom fint ändå konstigt nog! BÅDA har sovit middag i em!! Då softade jag med te o clementin:))

Jag fick ett sånt där GIGANTISKT behov av TRÄDGÅRDSARBETE idag.... o ute piskade regnet!!! Tja, vad göra?? På m kläderna o ut m tjejerna i lekstugan :))
Sen fejade jag i ösregnet i 1 1/2 timme!! Såå SKÖNT när jag kom in i duschen :))

Ikväll kom maken hem med nya möbelgruppen jag visade er här häromdagen.... jag e så NÄLLAD att inred nu:)) På onsdag - då e jag på G och ska plocka, fixa o greja:))

Om ngn timme är jag nog i drömmen precis som flickan jag visar er idag....:))
Är hon inte ljuvlig?? :)

Väl mött med kärlek//Lisette

**FÅNGA VARJE ÖGONBLICK DU KAN AV DITT LIV - OM MORGONDAGEN VET VI INGENTING...**

4 kommentarer:

 1. SÅ SYND att vi bor SÅ himla långt ifrån varandra för tänk vad vi hade kunnat pyssla annars tillsammans, MYSIGT värre ju.

  KRAMA om lilltjejan idag med från oss så hon piggnar på sig nu.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 2. Gokväll gulliga du !Vad du har fixat och grejat.vad tråkigt att dina sötisar inte mår bra.Hoppas att det inte blir långvarigt.Verkar som nihar haft en härlig måndag.Ha en skön tisdag varm kramiz Rita.

  SvaraRadera
 3. Hoppas tjejerna mår bättre idag..

  Igår hann jag helt enkelt inte med någon blogg pga träning och tv-tittande.. Rättare sagt så orkade jag inte sitta vd datorn.. Idag har jag börjat med adventa här hemma men har en hel del kvar.. Ikväll blir det nog en blogg tror jag..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Hoppas tjejerna mår bättre!
  Fin blogg, tjejen!! Kom gärna in till min nya blogg!

  KRAM!

  SvaraRadera