torsdag 19 november 2009Gokväll!

Jaha då har jag avverkat mina två, goa lediga dagar denna veckan nu!
Har FINFINA dagar med mig i livets ryggsäck - så nu känns det helt ok att möta fyra dagar på mitt jobb faktiskt!

Idag fick jag ett sånt där "kli-i-Florist-fingrarna" :)) Tog därför en runda till Plantskolan som ligger två km bort o inhandlade lite rekvisita o när jag kom hem gjorde jag dessa två enkla arrangemang jag visar på foto här ikväll. TÄNK va lite grönt gör underverk i ett hem!! :))
Imorgon ska jag handla lite annat på mitt jobb o sen kan jag PYSSLA järnet i Advents veckan då jag är ledig igen två dagar o går mot en hel ledig helg m ADVENTS FIRANDE med familj o vänner! *LÄNGTAR*

Vi överraskade ju svärfar ikväll o firande hans pensionsdag! Det blev mkt uppskattat o det värmer ju så gott tillbaka då:)

Mina biverkningar eft vaccinet har gett med sig... igår hade jag sååå ONT i armhålan o i nacken :( men jag har inte kännt ngt idag mer än att jag är öm där sköterskan stack, men det tror jag alla känner av.

Känner mig så GLAD ikväll - har idag fått veta att grann tomten där vi bor som ca ett år stått öde (en GrannGården butik har varit där innan) ska nu bli använd igen!!
Denna gången verkar det va seriöst folk som tom är villiga att snygga upp RUNT om byggnaderna - o det är just det som gör mig såå GLAD!! Man kan inte bara sköta en verksamhet o inte dess lokaler o tillhörade mark!!! ALLT ingår ju - enl mig i varje fall! Vi som bor grannar ska inte beh sköta det också för o slippa "se skiten" fr vårt - vi har en trädg på 2500 kvadrat som vi har mer än nog sköta den själva!!
OJSAN!!! Nu fick Ni er en känga!!! FÖRLÅT!!! Inte min mening, men det va skönt o få det ur sig :)))
Min make har pratat m nya ägaren idag o det verkar MKT lovande! :)))))

Nu ska jag borsta bissingarna o krypa ner o samla eneri till o ta emot alla köp galna.... nae nu stavade jag fel... glada menar jag :)) kunder som kommer o handlar imorr´n! :))

Ha en goo natt o en härligt fredag, alla fina där ute!!

Väl mött med kärlek//Lisette

**OM DU SER NÅGON UTAN ETT LEENDE - GE DEN ETT AV DINA!!**

3 kommentarer:

 1. Lite nya växter förgyller alltid hemmet :-)

  Ha nu en goer natt och en bra fredag.. I morron kväll börjar min jobbar helg med, 3 nätter (31 timmar) men sen nästa vecka har jag ju tagit ledigt, skall bli skönt..

  Njut av natten nu..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att det blev en skön ledig dag.Vad gulliga små blomor.ja det gör så man blir glad.Vad härligt att det blev lyckat hos svärfar.Jaha nu ska du jobba ha det gott vännen och var rädd om dej.Mänga kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Hej hopp vännen min

  Tala om att jag har MYCKET att läsa ikapp nu i din blogg, ska försöka ta och läsa lite då och då, har idag varit och STORHANDLAT tillsammans med resten av alla Nässjöbor med tomma kylskåp men SÅ skönt att ha det gjort för nu slipper vi ju det i helgen och nu skiner solen här med. HÄRLIGT.

  KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera