onsdag 18 november 2009Alltså nu får Ni bara INTE missa tävlingen i GÅRDSROMANTIK - HjortGården i Kyrkbyn! Man kan alltså vinna denna SUPERFINA Lantliga ljusstake med elljus!!
Kolla in på www.gardsromantik.se o tävla! Vinnaren utses den 25 nov så skynda skynda!! :))

Har idag haft en helgo hemmadag - som blev BRA, men inte riktigt som tänkt.... så e det väl för det mesta... i varje fall för mig :))
Skulle bakat, men har istället målat vår hörnsoffa VIT :) Den va i lut/olja innan! Blev super:)
Sen har jag haft (o har) ont i min nacke :( Antagligen eft vaccinationen igår - hört många som fått det några dagar efteråt.. bla min dotter. Trist, men det går ju över!

Ikväll blir det go fika o mys m maken o vi ska se Bönderna såklart! :)

Ledig dag imorr´n me... SKA baka då o sen på kvällen ska vi ÖVERRASKA svärfar som gått i pension idag....makens bror m familj o vi ska ta dit o ha med oss beställd smörgåstårta! I paketet finns det trädgårdsbelysning som vi hoppas ska uppskattas!
Har faktiskt ramat in tjejerna också - fotot jag visade här häromdagen då dom är katter! :) Skoj tycker tjejerna såklart! :)

Mys på nu ikväll o strunta i regn o blåst ute!!

Väl mött med kärlek//Lisette

**VAR RÄDD OM DIN STUND PÅ JORDEN**

3 kommentarer:

 1. Även om det inte blir som man tänkt sig kan det ju bli bra och det blev ju er dag..
  Hoppas värken i nacken försvinner snart..

  Ha nu en bra natt och en härlig ledig dag i morron..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Hej i den sena timmen!
  Börjar med att tacka för de fina orden hos mig nyss. Ja visst hade nog himlen fullt på änglar den dagen! Det måste varit så....

  När jag läser din blogg känner jag ofta att jag skulle vilja hälsa på dig. Du verkar ha det mysigt och det känns som man skulle trivas hos dig. Ibland kan man ju träffa på sådana bloggar där man liksom känner sig som hemma... Förstår du hur jag menar??? Synd att vi bor en bit ifrån varandra...

  Du får ha en bra dag i morgon och jag tror verkligen att svärfar blir glad över tavlan han skall få. Tjejerna är så söta!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Tjenixen

  Jaa du jag hoppas på att det blir av att vi kommer ner till er i vår eller i sommar sen för vi bara MÅSTE ju ses igen.

  Kul med såna överraskningar som ni gör för din svärfar, härligt.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera