tisdag 17 november 2009


Gomorron i gråvädret!
Ja här i Skåne har vi ett riktigt grått väder idag... fast när jag gick upp vid kl 6.25 kvittrade fåglarna så man kunde tro att det är VÅR!!

Nu visar jag en nytillkomlings familj hemma hos oss!! :)) Är dom inte ljuvligt underbara?! :) När jag såg dessa kunde jag höra dom ropa "ta med oss hem, vi vill me dig hem!!" :)) Hahaha:)) När jag får den känslan - då är jag i shoppingtagen!:)
Denna familj ger mig en sådan GLÄDJE kick:)

En härlig start på dagen - önskar jag er alla läsare.... jag vet ju att Ni är många fler än bara dom som kommenterar:) Ni får lära er kommentera!
Det GLÄDJER mig om Ni lämnar ett avstamp att Ni tittat in hos mig:)

Väl mött med kärlek//Lisette

**VAR O EN LEVER I SIN VÄRLDS CENTRUM**

5 kommentarer:

 1. Hittade till din blogg nu för första gången. Härligt att läsa om någon som funnit sitt i vardagen och är nöjd! Jag tror att jag för det mesta är det! Fin blogg!
  Här regnar det idag också men blåser inte som tur är!
  Ha en bra dag!
  Anna-Karin
  hemochting

  SvaraRadera
 2. Hejsan Gulliga du !Vilken sötfamilj förstår att dom skrek får vi följa med och bo hos dej.Dom var gulliga.Jag blir oxå glad av fina saker.Om jag står i en butik och jag känner igen dej och skriker får jag följa med dej hem i en stad nära dej får jag följa med dej hem? Får jag det då?????hihi.Gillar du glögg har du någon favorit är sugen på det.Vad händer i dag med tjejligan Ha en härlig dag vännen ♥ varma kramizen ¨~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. God dag i stugan!
  Har ni lika fint väder som vi har?
  Ösregn och blåst så man inte kan sticka ut näsan!!!! Då är det skönt att man inte behöver gå ut.
  Har redan jobbat klart för i dag och sitter här en stund innan middagen skall lagas.
  Vilken härlig liten familj du hittat. Förstår att du ville ha dom med dig hem!
  Herregud! Just nu blåste det så det lät som om taket lyfte....huamej!
  Önskar dig en fortsatt härlig onsdag.
  Kramar Ann-Louise

  SvaraRadera
 4. Usch ja vilket väder det är och värre skall det ju bli med storm i natt.. Men det är mysigt att vara inne med en massa ljus tända :-)

  Ha en bra kväll..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. WOW, så SÖÖT den lilla familjen var, det förstår jag verkligen att den fick följa med hem till eran "lilla" boning, mysigt.

  ÅÅÅHHHH ÄNTLIGEN nästa vecka börjar ju förberedelserna inför advent, längtar jag eller längtar jag tror du, hi hi hi hi..

  SvaraRadera