tisdag 17 november 2009
Såja - då e även jag vaccinerad! Jag är vansinnigt RÄDD för sprutor, men det va en mkt go sköterska o bästa maken vid min sida :) så det gick galant... bara jag skärpte till mig! :) Skönt o ha det gjort!
Nu e jag ledig i två dagar - så jag hoppas självklart på att inte bli sjuk av vaccinet nu.....
Ska bla baka på mina lediga dagar har jag tänkt - har bjudit lite folk på 1:a advents fika o det är ju SNART 1: advent!! :) HÄRLIGT! :)

Ja nu har "buren" blivit VIT som Ni ser här idag - jag e mer än nöjd! Den vita färgen gör som vanligt - UNDER!! :)
Ni kan även se en underbart fin plåttavla m rosor o text - den fyndade jag på ÖB - att dom hade sådant o sälja!! *GLAD*

När jag hämtat mina goa tjejer på dagis idag körde vi hem o fixade mat.... maken är å firma fest ikväll m mat o bowling så han kommer nog sent.... tände i vår Roslags Spis också för mysfaktor´ns skull :) Tog ett kort så Ni me kan få ta del av den! :)
Nu ser tjejerna barnprogrammen på tv:n o då passar jag på att blogga runt lite :)

Ska dra en repa m dammsugaren me sen innan det är dags för nattsaga för dom små.... ska knoppa tidigt jag med ikväll - man skulle ta´t lungt eft vaccin intaget sa sköterskan - bäst o lyda ;)

Hoppas Ni haft en minst lika fin dag som jag haft!
Väl mött med kärlek//Lisette

**DU ÄR UNIK - VAR GLAD FÖR DET O STÅ FÖR DEN DU ÄR!!**

3 kommentarer:

 1. Då sover du nog gott nu..
  Ha en bra onsdag..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Gokväll i stugan lilla frugan !Vad skönt att du är vaccinerad och har det bakom dej.Konstigt den tavlan har jag oxå köpt på Öb ett tag innan jag blev sjuk.Vad fin din fågelbur blev härligt med belysing i.Ha det nu gott och var rädd om dej -Du vet väl att det finns bara en som du och du är unik Ha det gott vännen ♥ bamse kramiz ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Tjenixen

  Den var ju bara SÅÅÅ fin den tavlan, likaså blev ju buren fin, mysigt men vet du vad jag såg på bilden med spisen, JO en EXAKT LIKADAN "vedkorg" som vi har med, hi hi hi hi kul....

  KRAM

  SvaraRadera