lördag 7 november 2009
Hej alla fina "där ute"!
Idag har vi ett "intet sägande" väder här i Skåne där vi bor.... grått fast ändå inte såå grått... HÖST/VINTER i svenska termer :)
Vi har haft SOFTA timmar sen vi steg upp vid halv sju idag o ska strax göra oss klara för att köra till en stor affär o titta på deras julavd m tomtar o dyl - tjejerna är förstås förväntansfulla.. o däribland ingår ju jag :))
Sen ska vi köra till mina föräldrar o Fira Fars dag - jag vet att det väntas Crepe´s o sallad där då! MUMS!
Sen imorgon bitti ska vi köra TIDIGT mot ULLARED :) Jag o maken min - tjejerna lämnar vi av hos farmor o farfar så blir alla nöjda o glada!
På hemvägen bjuder svärmor Fars dags middag då det e ju perfekt! ;)
Hoppas ni alla har en helgo lördag!
Idag visar jag foto fr vår entreé o en bild fr förra årets Amaryllis - igår köpte jag två vita o en Apple Blossom som är vit/rosa. Härliga blommor tycker jag!
*DET ÄR EN TILLGÅNG ATT KUNNA GLÄDJAS ÅT DET LILLA*
Väl mött med kärlek//Lisette

5 kommentarer:

 1. Kan man glädjas åt det lilla, så har man ju så otroligt mycket att glädja sig åt. Ha en skön lördag, kul med besök på julavdelning.. Kram

  SvaraRadera
 2. Ha nu en kanondag i härliga Ullared.. Och givetvis en bra kväll idag :-)

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 3. åhhhhhhhh vad avis jag är..jag vill oxå till ullared men vi har ingen som kan passa barnen :(
  Hoppas ni hittar massa fint!
  Kram Git

  SvaraRadera
 4. Hallo vännen !Vad skoj att åka till en butik med massa julmys.Sedan till mor och far vad härligt.Ha en kanondag i Ullared.Var i Skåne bor du?Var mycket där som barn.Hoppas att du har haft en mysig lördag och får en underbar söndag .Stora Kramizen ♥♥♥~~~~RITA~~~~♥♥♥

  SvaraRadera
 5. Ler när jag läser ditt inlägg och tänker på programmet som just nu sänds om Ullared...har aldrig varit där men inser att det verkar vara ett fenomen i egen klass ;)

  Fortsatt trevlig helg,

  Anna

  SvaraRadera