måndag 2 november 2009Hej alla Kära läsare!
Jaha då va november med i full fart!! Inte klokt egentligen.... jag tycker inte det va så längesedan det va midsommar!!
Med tanke på tidens fart..... så e det ju SNART JUL ju!! :))
Jag älskar julen, men hos mig är julen inte röd o en massa tomtar! Min jul är vit o gärna glittrig o guld färgad :))
"Försökte" förra året med en beige o röd julgardin *fniss* - tja den va väl iof ok, men nej ändå inte JAG direkt.... jag vill att det ska kännas JAAAAAAAAA!! Så ska jag ha det - eller känna känslan på studs att det här är jag!
I år blir det samma gardin i köksfönstret till första advent som för två år sedan - en benvit m guldänglar m virkad, smal nedankant. Enkel o fin, men för mig ger den KÄNSLAN JAG :))
Idag hämtade jag ett paket på postens utlämningsställe.... det innehöll bla detta FINFINA överkast som Ni ser i bild här idag! Jag ska måla vår nya dubbelsäng VIT i helgen o sen åker detta på! Idag är sängen - tja vad säger man.... gräddvit... eller... nae... nästan som ett vitt gammalt kök som är nikotin inrökt!! Urk va det lät fult!! :)) Hahaha! Jaja, stilen gillar jag.. nästan *haha* så jag ska fixa o trixa lite också... sen får Ni se en bild på helheten!
Imorgon är jag LEDIG med mina tjejer o ska ha en helgo hemmadag m plock, fix, mys o gos - jag ÄLSKAR o va hemma!
**FÖRGYLL DIN VARDAG!! **

4 kommentarer:

 1. Ett underbart överkast du har köpt..väldigt fint. Tiden går fort ja..och då är det skönt att tiden inte går, men att tiden kommer. Mycket att se fram till, men samtidigt mycket att glädja sig åt varje dag. Hoppas du får en skön ledig dag tillsammans med dina tjejer i morgon. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket fint nytt överkast.Ja det var riktigt lovely.Håller med dej att nu är det mycket att se fram till och även att glädjas åt.Hoppas du får en kanondag med dina tjejer i morron.Ha en skön kväll vännen stora kramizen ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Hej kära vän

  Visst är det så att tiden bara RUSAR iväg, oktober månad vet jag inte vart den tog vägen egentligen, men men är ju bara att fortsätta FÅNGA DAGEN, som ovanstående skrivit med är ju att tiden kommer och inte går, HIMLA bra skrivet.

  Nää du här går minsann julen i rött och i guld och MÄNGDER av tomtar, en ny varje år köper jag in, MYSIGT, jag bara ÄLSKAR julen.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 4. Snyggt överkast..

  Ha en härlig ledig dag..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera