onsdag 11 november 2009

Hej på Er! Onsdag o vi har en hego hemmadag! Tanken var att jag eft morgonbestyren skulle vika tvätt o in med i resp skåp - varför finns det ALLTID bortförklaringar o annat o göra när man ska göra det?! *fniss* Känner Ni igen det fenomenet?


Idag blev det nagelmålning :) Min stora tjej (snart 6 år) önskade få varannan cerise o varannan ljust rosa :) Medan lilltjejen önskade cerise på alla:) FINT blev det!


Nu leker tjejerna i sin koja på lilltjejens rum som jag byggde igår till dom - det är härligt o höra deras lek på avstånd:) Jag ska fixa fm kaffe nu o sen..... SKA jag ta tag i tvätten - det e ju såå GOTT när det e gjort! Får tänka så - sen vet jag ju att det är rätt fort gjort bara man tar tag i det! ;)


Förresten så är nagellacken fr Ullareds shoppingen :)


När vi körde till o från Ullared pratade vi lite inredning o sånt som brukar bli verlighet hemma hos oss... härligt me en egen snickare :))) Jag har alltid drömt om ett ORANGERI eller VINTERTRÄDGÅRD - jag TROR att det är samma sak.. rätta mig om jag har fel för jag vet inte säkert..! :)


I vilket fall som helst - nu har vi spånat ut en idé om var vi SKA ha vårt:)) Tänk om man bara kunde knäppa m fingrarna:) Fast jag ska INTE klaga (gör jag inte heller!!) för maken har byggt på vårt hus dubbelt så stort o det som komma ska är uterum o altan...så än så länge ska jag SPÅNA ideér till orangeriet.....ett oisolerat uterum m ingång inneifr vårt nuvarande vardagsrum som nästa vecka ska bli matplats fr köket när vi inviger nybyggda vardagsrummet på 50 kvadrat! :)) *NICE* :) Orangeriet ska ha plattor som golv o vi ska själv snickra fast förster m romantisk spröjs... i mina drömmar är det redan färdigt :)))


**HÅLL DRÖMMARNA O VISIONERNA LEVANDE - DET ÄR DOM SOM FÖR OSS SOM MÄNNISKIR FRAMÅT**


Väl mött med KÄRLEK//Lisette2 kommentarer:

 1. Ja drömmar måste man ha :-) Och det blir säkert bar med ett oarangeri :-)

  Ha en fortsatt bra ledig dag..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 2. Vad mysiga bilder på dina tjejer.Förstår att det är skoj att måla naglar.Verkar som ni haft en mysig dag.Klart man måste ha drömmar.Ja det blir säkert kanon ditt projekt.Jag vill bli bra så jag kan börja fixa och greja oxå.Har födelsedag i nästa vecka men det är bara att ta en dag i taget.Annars blir man ju bara så ledsen om det inte blir som man tänkt.Ha en härlig torsdag gulliga du stora kramizen ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera