onsdag 11 november 2009

Torsdag o idag har vi endast 2 plusgrader där jag/vi bor - fast det är ju egentligen inget o deppa över! Man får mys inne o tända ljus, en go brasa o ta dagen som den kommer - eller så klär man sig efter väder o beger sig ut! :)

Vi har så MYCKET att va TACKSAMMA över så lite kyla ska man verkligen inte klaga över..... Varför jag skriver som jag gör idag är: För oss som bor i närheten av o känner till Kristianstad så vet vi att det har hänt en hemsk sak - en misshandel i Kristianstad av en tjej på 19 år... som idag kämpar för sitt liv på lassarettet i Lund :( Förövaren är en invandrar kille på 20 år som hon tidigare varit tillsammans med o som hon veckan innan dödsmisshandel´n anmält för våldtäkt o misshandel!! Han kunde antagl inte tackla detta utan gav sig på henne!! Hu, usch o fy - man får sån gåshud o vet varken ut eller in!! Jag känner inte ngn inblandad, men jag är sån så jag kan känna medlidande o känna att jag vill dela deras tankar för Emma (som hon heter, tjejen) Alla hoppas ju såklart innerligt att hon ska vakna upp o bli hel igen - det finns ju så mkt kvar att uppleva o förverkliga när man är endast 20 år gammal..... Imorgon ska det va en LJUS CEREMONI på torget i Krstd - där det ska tändas ljus o marchaller som ska lysa väg för Emma´s framtid som vi alla hoppas ska bli ljus o lång. TYVÄRR jobbar jag själv, men tycker det är ett mkt fint arrangemang o mina tankar går dit även om jag inte kan närvara.

Livet kan te sig konstigt många ggr, men samtidigt innerst inne är jag MYCKET glad o tacksam över hur fint o bra jag har det i mitt liv.... Hoppas du som läser också kan känna den tacksamheten....!

Idag har jag en mysig fm hemma med mina två, fina skatter i livet......:) I em ska jag träffa mina fina jobbarkompisar igen - det glädjer mig att ha så FINA, GOA personer i min närhet tom på min arbetsplats! TACK Ni som läser detta - jag gillar Er skarpt ;)

TACK alla Ni som läser detta o ger mig respons i min tillvaro.....

**VA RÄDD OM DITT LIV O DIN PLATS PÅ JORDEN**

Väl mött med KÄRLEK //Lisette


4 kommentarer:

 1. Varje dag upplever jag tacksamhet, små saker och helt vidunderliga saker. Livet är så värdefullt, så det att någon vill förstöra en annan människas liv är oförståligt. Kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad hemskt stackars Emma.Va ligger och kämpar för sitt liv.Jag blir galen på att människor är så elaka och dumma.Jag har aldrig varit dum och slagit någon.Men om någon är dum du tänder jag på alla 10 för då är jag inte att leka med.Men jag pratar.Stackars Emma.Vilket svin.vad härligt att du har varit hemma hos dina älsklingar och haft lite mys.Sedan till goa jobbarkompisar.Ja det betyder A o O att ha bra människor omkring sej på jobbet.Ha det gott gulliga du.Ha sedan en skön kväll när du kommer hem.Stora kramizen ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Ja man skall vara tacksam för mycket i livet..
  Tankarna går till Emma..
  Även om det inte är våld inblandat så skall man vara tacksam och visa det, det kan ändras så fort.. Om inget annat så märker jag ju det , hur fort det kan förändras.. Pappa fick ju en hjärnblödning förra veckan och än vet vi inte hur det kommer att gå, hur han kommer att bli osv.. Över en dag så förändrades mycket..

  Ha nu en bra helg..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 4. Tittar in vad mysig blogg du har.

  SvaraRadera