måndag 30 november 2009

Liten inblick....



Ja nu tänkte jag ju bjuda på lite foton fr vårt nytillbyggda vardagrum på 50 kvadrat som vi inrett hela helgen med invigning igår kväll med tjugo stycken fr släkt o vänner skaran - både barn o vuxna. Trevligt va det o det känns himla gott o ÄNTLIGEN ha ett STORT rum o kunna bjuda hem gäster till!

Jag gillar ju detaljer :) Kolla in skorna!! Dome verkligen JAG rakt igenom!! *fniss* VITA - GLITTRIGA - KVINNLIGA - ja helt enkelt JAG :)))
Tycker dessutom det va ganska fiffigt o hänga dom såhär :)




En "hörna" här fr vårt rum - romantik....:)) Jag brukar ju nämna "den där känslan" som jag vill ska infinna sig.... tror jag fångat den?! :)


På Advents fikan kom svärmor o svärfar med denna SÖTA SNÖGUBBE!! *LOVELY*
Jag ÄLSKAR ju SNÖGUBBAR!!! :))) *GLAD*



Nä nu e jag super trött - så det e gott m TVÅ LEDIGA DAGAR framför:))
Imorr´n blir det tvätt o hemmaplock o senare på dagen ska stora tjejen ha genrep till sin juluppvisning på gymnastiken o i samband med den ska jag o tjejerna in en runda på Kapp Ahl - fick deras reklam idag o är riktigt förtjust o dom LÅNGA, GROVSTICKADE STRUMPORNA dom säljer som en skitsnygga till leggings o tunika - så dom ska jag kolla in närmre ;))

Väl mött med kärlek//Lisette

**December är en härlig tid - många ljus o underbar frid**

5 kommentarer:

  1. Absolut skönt med stora utrymmen.. När ett barn flyttar hemifrån (vilket jag hoppas dröjer lite) DÅ har vi ett stort matrum som vi kan använda till just det istället för sovrum som det är idag.. Längtar trots att jag inte vill ha flyttande barn..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart vardagsrum.Vad mysigt.Härligt med stora rum så man kan ha gäster hemma och mysa.Vad fina grejer du har .helt i min smak.Skorna i kransen var läckert.Snögubben var en liten sötis.Ha det gott sov sött och dröm söta drömmar.Ha en mysig tisdag gulliga du kramizar Rita

    SvaraRadera
  3. Så mysigt du gjort

    SvaraRadera
  4. Hej hopp

    GRATTIS till nya STORA rummet, HÄRLIGT UNDERBART med STORA ytor så man kan ha MÅNGA gäster på besök. Bra jobbat Stefan.
    Men vad märkligt det är egentligen, tycker du har det jättefint och mysigt hemma, men SÅ har inte vi det härhema. Men ändå så tycker jag ju SÅ OERHÖRT MYCKET om dig min kära vän, känns som vi tänker på så lika ofta, kul. Y_IPPEEEAAAAAA nu snöar det ute. Du de där stumporna har jag också kikat mig förälskad i, som sagt mycket likheter och många olikheter. HÄRLIGT. Nu ska jag göra pepparkaksdegen tror jag idag.
    KRAM KRAM
    Carina

    SvaraRadera
  5. UNDERBART mysigt ni har det!!! Vilket jobb ni har lagt ned!
    KRAM Maria

    SvaraRadera