tisdag 19 januari 2010

Ännu en go vecka har börjat....... o jag är fördyld! :(
Fast jag försöker se POSITIVT på allt o därför kan jag rekommendera Er ett par TIPS tills Ni (kanske) drabbas av fördylning :)
Otrivin Nässpray MENTHOL o Panodil i pulverform som man löser i hett vatten!
Smakar MENTHOL o svarta vinbär! Är som manna från himlen! :)
Man blir verkligen på G o känner sig som om man flyger från förkylningen.... just i stunden i varje fall :)

Nu har jag gjort mina korta dagar på jobbet denna veckan o har nu två dagars ledigt framför mig - alltid lika skönt o välkommet :)
Jag ska ta´t lilla lugna hemma o måla ett skåp VITT såklart *fniss* o förbereda så smått för min nya sy/pysselhörna här hemma som helt plötsligt "poppade" upp i mitt möblerade sinne häromdagen!! *skratt* :))

Nova ska på treårs kontroll på bvc o tjejerna ska ha vaccination nr 2 av Svininfluensa vaccinet o Nea har sin gymnastik imorgon kväll... tja det va nog mina fri dagar i stort! :)Nu ska mina små godingar i säng o sen ska jag mysa med min stora goding - maken! :)

Njut av er vecka tillsammans med era nära o kära!
Väl mött med KÄRLEK// Lisette

**LIVET ÄR EN ROLIG RESA O JAG ÄR GLAD ATT NI ÄR MINA MEDRESENÄRER!! :) **

--------------------------------------------------------------------------

5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Äntligen en liten stund över att kolla in hos lite goa vänner! Har allt kikat in hos dig i dagarna men inte skrivit något. Det har varit mycket jobb (inskolning med ny 1 åring) och sedan stallet efter det.
  Hade ju tänkt skicka en hälsning till Nova på hennes födelsedag men det blev tyvärr aldrig av. Du får ge henne en grattiskram i efterskott i stället.
  Julia skrattade gott åt korten på tjejerna då dom badar och håret står rätt upp. I går gjorde hon samma sak men när jag skulle ta kort på henne sa hon: Nej mamma då lägger du bara ut det på bloggen!..... Hm, hon känner tydligen sin mammma! ;)
  Ha en fortsatt härlig myskväll med din stora goding!
  Kramar i mängder från mig!

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att du är förkyld vännen.1000 tack för tipsen har jag aldrig testat.Ska be Älsklingen köpa det i morron.Vad skönt att du är ledig nu och får vara hemma och mysa.Jag vill bara ut även om det är att bara fika hos en vän.Nej ut,ut ja har nog aldrig tidigare varit inne 9 veckor!!!!!!Fina bilder både tjejerna och tavlan eller kort.Åhhh så krispiga tulpaner.Ha en härlig myskväll med din goding.Varmakramar från mej till dej ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 3. Hej! Jaha hade dem med :) Gekås hade klockan, och även en hängare. Jag var nära att ta klockan med.
  Ha det gott, kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas denna dag oxå har blivit en bra sådan och att förkylningen är bättre..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Ååååååååå vad du har gjort mig glad i dag!!!
  Tusen tusen tusen tack för det fina kortet! Va gullig du är!! Det var länge sedan jag fick något som berörde mig så mycket och som jag blev så glad över! Tack tack och åter tack! Åååå jag e så glad! Jag är så himla glad att ha funnit dig här och önskar verkligen att vi kan träffas framöver! Det hade varit så roligt!
  Tack återigen för kortet som har fått en hedersplats i mitt kök! ;)
  Dina ord var så fina och det var underbart att ta in posten i dag! :) Jag svävar.... Ha ha! Visade det för mina stora tjejer och dom sa: Va!? Va gulligt!!! :)
  Ha en fortsatt supergo onsdag och tack tack tack!!!!'
  Kram kram kram kram kram!!!!

  SvaraRadera