torsdag 22 april 2010

VÅR SOL = ENERGI :)

Ja, tänk va VÅR SOLEN ger oss egentligen!! Jag i varje fall, får MASSOR av energi dom dagarna solen visar sig :) Idag är en sådan dag - o som tur är så har jag LEDIG dag också o det är ju aldrig fel!

Började dagen med o sortera all ren tvätt samt sortera upp den som skulle tvättas i diverse högar..... sen efter morgonbestyren va avklarade gick tjejerna ut i trädg o hoppade studsmatta o lekte i lekstugan - solen sken som bara den!
Jag fixade fruktsallad o överraskade tjejerna med som vi avnjöt på lekstugans terass. MYSIGT!


Sen dess har jag storstädat i badrummet o dammsugat hela huset samt torkat golv.
Fixat knaperstekta bacon o makaroner till tjejerna - en favvis :)
Plus att valpen vår tar ganska mycket av ens tid just nu...:)


Maken min har FriskVårds eftermiddag på sitt jobb idag - vilket innebär Spinning o aerobics o sen avslutas em med en middag på Fredholm´s Krog i Kristianstad.
MYCKET trevligt initiativ - m tanke på att arbetsplatsen är mestadels män :) Jag vet att en del av dom skulle bojkotta hela grejen o ta LEDIG!! Vilka mesar!!! *SKRATT*
Det är ju bara att det för vad det är - alla kan inte va atleter! :)

Vet Ni va? Idag fick jag ett sms fr Adlibris att mina böcker jag skrev om i mitt förra inlägg här har redan anlänt!! Så eft kl 17 idag kan jag hämta dom - o det ska jag!! :) Min kväll blir m näsan i böckerna! *fniss*
Jag gjorde faktiskt en repa :) på stan igår kväll helt allena!
Vi har en butik som heter BORETT o som ligger vid stora torg i Kristianstad - en helt fantastiskt stor, fin affär - HELT i min smak :)
Shoppade denna underbara skylt i emalj samt glaskupan på det vita rotting fatet:Hoppas Ni njuter av våren! Det gör jag! :)

Väl mött på min sida - ett kommentar inlägg är ALLTID en glädje i hjärtat! ;)
//Kram Lisette

**Varje gång en klocka klingar - får en ängel sina vingar!**
...........................................................

1 kommentar:

  1. Måste in i Borett när jag är i Krstd nästa gång.. Verkar vara en affär i min smak med.. Risken är väl att jag komer ut utfattig.. Men men.. Smällar man får ta ;-)

    Ha en bra fredag så hoppas jag att solen visar sig i morron med..

    Kram Mia

    SvaraRadera