lördag 17 oktober 2009

Åhhh ..........

va jag ÄLSKAR oplanerade, hellediga helger - TYVÄRR e dom alldeles för få i min smak!
Så denna helgen njuter jag extra mycket :)

Det gick finfint m vaccinations spruta på vår 5,5 åringa dotter idag - känns bra än så länge..... hon hade lite feber när hon la sig, men det har hon fått vid varje spruta sen födsel´n så det va ganska väntat.
Ni skulle hört va som gått varmt i hennes cd spelare på rummet idag!!! Amy Diamond´s JUL cd!! Ja sa åt henne "du har ju ett par andra m Amy - måste Du spela jul cd:n"? Fick då svaret:
"men mamma det e ju faktiskt snart JUL!!" :))) Ja nog LÄNGTAR hon dit - det märks ju!
Härligt, tycker jag!
På tal om JUL så har jag idag hämtat ut ett H&M paket idag på vårt utlämningsställe - det innehöll JULKLAPPAR!! Hello Kitty - både pyjamasar o jeansklänningar till båda tjejerna!
Som om inte det vore nog så va det på REA :)) Lite annat innehöll paketet me fast det kan jag berätta senare... när det ska användas ;)


Idag pratade jag m en av min äldsta dotter´s kompis mamma - hon undrade om jag ville ha GRÖNA tomater fr deras växthus :) hon hade en hel Ica kasse som hon inte kunde använda allt av!! Jag blev såklart hel glad :) så vi ska köra till dom imorgon o hämta dom..... Nu undrar ju jag om någon som läser detta har ngt bra inläggnings recept för just GRÖNA tomater eller chutney?? Tar TACKSAMT emot recept :)
Jag fick ganska omgående veta att jag inte fick KÖPA dom - FÅ dom däremot gick bra :)
Så nu ikväll när tjejerna lagt sig har jag gjort en SÖT liten folielåda, klädd m silkespapper som har färgglada hjärtan som motiv o locket är dekorerat m bokmärkesänglar o sen ett paketsnöre i vitt m röda hjärtan - i lådan har jag gjort KOLAKRISP:) som jag hoppas ska uppskattas som ett litet, men välment TACK! :) Jag ÄLSKAR ju o göra sådant :)


Nä nu e klockan mycket o vi har haft en finfin dag - hoppas Ni med kan summera er lördag så!


TA VARA PÅ DITT LIV - DET GÅR INTE REPRIS!!


Väl mött med kärlek //Lisette

6 kommentarer:

  1. Hejsan!Vad skönt att det gick bra att ta spruta igår.Skönt att ha det bakom sig.Vad mysigt att få gröna tomater.Ja tyvärr har jag inget recept.Hoppas någon svara på in fråga så du får det..Ja min tjej längtar oxå till jul.Hon skrev önskelista igår.Vad skoj atthämta paket från hm.Alltid kul med paket.Ha en härlig söndag bamsrkramizar ~~~~~RITA~~~~.

    SvaraRadera
  2. Sprutan skall barnen och jag ta om nån vecka.. Ser jag INTE fram emot.. Har sprutskräck men det skall säkert gå bra..

    Jag avskyr tomater så jag har heller inget recept tyvärr..

    Njut av söndagen..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Tyvärr har inte jag heller något recept på tomaterna. Däremot blev jag nyfiken på lådan du gjort! Kan du inte lägga ut en liten bild på den? Den lät så fin!
    Nu e det nanedags!
    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  4. Tjillevipp

    Har TYVÄRR inget recept så här på rak arm, men ska kika igenom alla mina recept, fast det lär nog ta en bra stund, hi hi hi.....HÄRLIGT att det gick bra att ta sprutan, aldrig kul att ta någon som helst spruta ju.

    Julen, vem längtar inte till den???? Höll igår på att köpa första tomten för i år, men hejdade mig i sista stund, men jag SKA ha den tomten sen för den var SÅÅÅÅÅ söt.

    KRAM KRAM
    Carina

    SvaraRadera
  5. Hejsan hittade hit till dig, mysig blogg. Jag har också hunnit köpa lite julklappar det är så skönt att slippa stressa i sista minuten..Tittar in fler gånger. ha det gott/Catthie

    SvaraRadera
  6. Hallo gulliga du !!!! 1000 tack för din gulliga kommentar hos mej.Har haft en toppendag.Verkar som du oxå haft med dina gulliga töser efter jobbet.Ha en härlig tisdag och lycka till med ditt pyssel.Kanske man kan få se!!!!!Ha det gott kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera