tisdag 13 oktober 2009

EN UNDERBART FIN HÖSTDAG....

.... har ännu en dag börjat!! Jag älskar verkligen hösten - både inomhus o utomhus!
Såååå FINA färger hösten har.... man kan inte annat än njuta:)
Här har vi en mysig fm innan det är dagis dags vid lunch... tja tjejerna äter lunchen hemma o
kommer till dagis till vilan - så när jag lämnat dom har jag två timmars LUGN idag innan
plikten kallar i sex timmar:) Idag ska jag "bara" softa då:))) Den tiden är den enda EGENTIDEN jag har i stort sett o den infaller en gång var tredje vecka! Så jag NJUTER en stund idag:)
Ikväll har stora dottern sin gymnastik som infaller en gång i veckan - vi föräldrar är alltdi hänvisade till omklädningsrummet medan dom gympar så vi få tålmodigt hålla oss till tåls till gymnastikuppvisningen till jul nu :) Det är en mkt fin uppvisning! *stolt mamma*

"Fina saker ger mig sinnesro" inleder jag ju min blogg med! Detta är verkligen SANT:)
Jag har börjat handla en del i web butiker..... o där finns ju en MASSA FINT:) Tänkte häromdagen: tur man inte bor nära ngn sån där "ruinerings" :) butik!! :) Så FEL jag hade!!!
Ngn mil fr min hemort finns ägaren till MyLovelyHomeGarden o hon har sååå FINA saker:)
Har varit i mailkontakt med henne o ska köra o kolla in sakerna ngn dag *GLAD*
Har köpt ett sååå FINT quiltat täcke (köpte fakt två!) o det kan Ni se en skymt av här intill:)
Vi har faktisk en JÄTTEFIN inredningsbutik i Kristianstad också - kolla in deras hemsida: PRÄSTBOSTÄLLET - där har jag inhandlat den finfina "ljuskronan" Ni ser här intill - den är från Kraslinikof. Tycker den är så användbar m tanke på att man kan dekorera den efter årstid, högtid mm. På fotot se Ni även en bunt m gamla noter ihoprullade o en såå fin gammal gömma för snören etc - dom är inköpta på Ces´t la vie butiken på nätet :)

Det va vad jag visar för idag av mina gobitar:)


Ibland - eller oftare nuförtiden - tänker jag att det är synd att jag inte jobbar med det jag utbildat mig till en gång.... FLORIST - min skapande ådra får utlopp hemma om dagarna... få den finns där BEHOVET av att SKAPA... får väl se om livet har andra vägar utstakade för mig ngn gång kanske... just nu trivs jag m den plats jag har i varje fall:)

LEV LIVET MED ÖPPNA ÖGON - det är dagens tanke fr mig....

//Väl mött med kärlek//Lisette

6 kommentarer:

 1. Håller med dig för visst ger fina saker och samtidigt fina människor oss oerhörd sinnesro. Gäller ju då att berika oss i livet med fina människor runt omkring oss, DU är en av dem i mitt liv och de är FÅ så räkna dig som en FANTASTISK människa.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 2. vad roligt att du börjat blogga och tack för titten.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. VIlken gullig blogg du har....Fina sker och fina människor ger oss sinnesro.Jag älskar ju att pyssla och greja.Idag är det kallt och blåsigt så jag går här och fixar och grejar med massa mysiga ljus tända love it.....Ha en härlig och mysig onsdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej Lizette!
  Hamande här av en slump och har haft en trevlig stund. Vilka underbara döttrara du har! Och säkert en lika underbar man ;)
  Jag återkommer gärna till dig.
  Ha en härlig dag!
  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Gokväll tjejen ! Hoppas att du haft en bra dag idag.Ville bara säja .Ha en mysig fredag med massa fredagsmys Varmaste Kramizen ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 6. Hej Lisette!

  Vad kul att du hittade till mig jag blir så glad!

  vad trevligt att få komma hit!, en jättefin ljuskrona sim du har handlat!

  Kram Lisa

  SvaraRadera