tisdag 24 november 2009


Tisdag - o idag har vi haft ett helt underbart väder! SOLSKEN:)))
Jag o tjejerna var i trädg två timmar i em o plockade o fixade... Ber om ursäkt för den mörka bilden jag visar ikväll, men den ger en LITEN vink om va vi dekorerat till Advent :) Det ska dit mer för mysfaktor´n :) Visas i ett senare inlägg! :)

Jag e duktigt trött ikväll så maken hämtar pizza på hemvägen - inget vi äter mkt av (beställd pizza) men idag får bli ett undantag! Annars blir det ca 1 gång i halvåret som vi köper pizza - det e ju såå mkt godare med min hemmagjorda Salamipizza:))

Imorgon ska jag jobba em då ska tjejerna va hos farmor o farfar o leka o mysa o sen hämtar maken min dom för o köra på stora dotter´ns gymnastik. Jag har bestämt en tidig tid med farmor så jag kan advents shoppa mat innan jag börjar jobba - kanonbra de`! :)
Sen e jag ledig igen på torsdag :)))) DÅ blir det ADVENT här så det slår gnistor:))
Fast innan dess blir det en runda till IKEA på fm :)) *NICE*

Nä, nu ska jag o tjejerna mys duka till pizza myset:)
Ikväll blir det MYS MYS MYS:)))

Väl mött med kärlek//Lisette

**VAR SOM ETT BARN - SPONTAN!!**

4 kommentarer:

  1. Pizza kan vara gott ibland :-)

    Hoppas kvällen har varit bra och ha nu en bra onsdag..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  2. Hämtpizza kan vara gott ibland....ha en bra morgondag...
    Kram
    Maria

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt me en spark.konstigt är vi syskon eller????Vill jag oxå ha.Dekorera jättefint.vad gott med Pizza.Vad mysigt att åka till Ikea.Var har du närmsta Ikea?Jag ska till doktorn ska bli skönt att åka dit .Hoppas hon vet arför jag är så yr.Ha en mysig kväll gulle dej stora kramizen Rita.Ha det mysigt imorron.

    SvaraRadera
  4. Jaa du underbara Lisette, jag håller med dig, hemmagjord pizza är GODAST. Fint du pysslar och ordnar, MYSIGT värre. USCH nu börjar julstressen redan kännas av fast å andra sidan så bara ÄLSKAR jag ju julen och högtiderna nu innan så jag njuter faktiskt ändå trots stressen, bara SÅÅÅ synd att inte Louise fick uppleva detta med. ska förresten upp till henne i helgen igen. KRAM KRAM

    SvaraRadera