tisdag 8 december 2009Här hemma har vi en sjukling idag :(( Hon heter Pippi Långstrum...... Näe - ja menar Nova! :) Vår lilltjej har KRÄKT sen vi kom fr dagis :( Tydligen går det magsjuka på dagiset - inte alls kul ju:(( Jag blir sååå lätt också dålig! Jag har haft en körig mage hela dagen o gick fr jobbet en timme innan jag skulle idag pga det, men på mig har det stannat vid o köra runt i magen o några toabesök (ursäkta!) ... stora tösen blev ledsen här när lilltjejen kräkte.... jag undrade varför? Buhhhh:((( Tänk om jag me blir sådan!!! Fick jag till svar! Tja det kan jag ju inte garantera att du inte blir fick jag ju trösta så gott det gick. Det blev en varm dusch för Pippi Lång.... äh ja menar ju Nova :)) och sen somnade hon bums på soffan!
Tror hon DRÖMMER om VillaVilleKulla nu fakiskt :))
Visst e hon SÖT som Pippi?! :))) *I LOVE PIPPI*

Hoppas det vaknar en pigg, frisk o glad tjej imorgon!
Visar Er några solskensfoton på SOLSTRÅLEN själv här :))
Härliga minnen o ha fina foton o plocka fram!

Jaha - nu står snart Lucia på tröskeln... familjen informerade om att LUSSEKATTERNA är uppätna här!!!! :) Så det blir till o baka en ny omgång nu i dagarna här!
MUMS med LUSSEBULLAR :))
Min stora tjej, Nea, sa för ett tag sedan: vad e det nu hon heter med ljus i håret?
Du menar LUCIA sa jag då!
JA just det blev svaret! :)) Jag vill INTE va hon i Lucia tåget i år!!
Nähä, sa hennes Lucia glada mamma :)) Vad ska du då va?? TOMTEMOR!!!
Sagt o gjort! I år blir det två röda tomte morsor :) här som ska trippa m dagisets Lucia tåg:)) Firandet sker på måndagen den 14 klockan 7.15 på dagisets gård - det bjuds glögg o det brinner marchaller o ljus överallt. Det e faktiskt jättemysigt....
OM det inte duggar regn tätt tätt som förra året :( Fast jag ser ju POSITIVT på det mesta så det ska ju inte regna i år.... jag tror bestämt snön kommer dala..... jaja drömma kan man ju - fast TÄNK om det kunde bli så ändå.... PÅ RIKTIGT!!!!
Vi får se... :)

Njut nu av veckans bestyr... o av allt fint Du har runt omkring Dig!

Väl mött med KÄRLEK//Lisette

**Det kommer någon där.... jag vet nog vem det är SANKTA LUCIA - SANKTA LUCIA!**

3 kommentarer:

 1. Gokväll gumsan !vad tråkigt att Nova inte mår bra.Magsjuka är ju bara så himla jobbigt.Hoppas ni andra klarar er.Vad mysigt ni firar lucia på dagis.Härligt.Ha en skön kväll vännen tilld det är dags för kudden kramizar Rita.

  SvaraRadera
 2. SÅ söt hon är Pippi då, visst är det väl ändå härligt med kort, som du skriver så kan det ju glädjas om och om igen, eller hur??? SUCK tänk om vi inte hade kort, då kunde ju inte vi visa upp bilder på våran älskade Louise och INGEN mer än vi hade då vetat hur hon såg ut.

  Krama om ALLIHOPA hemma från oss norröver.

  KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni andra kan hålla er friska..

  Kram
  Mia

  SvaraRadera