onsdag 9 december 2009

Onsdag o jag har LEDIG dag :))
Nova har sovit hela natten o det har varit lugnt på må-illa-fronten - idag e det "bara" feber här.... blir en SOFT hemmadag så det känns skönt!

Jag har ju ALLTID o greja me hemma :)) Har tänkt klä en större kransstomme idag... vad jag sen ska ha den till återkommer jag me :)
Vårt nya vardagsrum är ju inrett.... fast jag e inte riktigt nöjd m möbleringen - det kommer ju efter hand man bor in sig...o nu ha jag hittat en annan (förhoppningsvis bättre!) lösning på möbleringen så i helgen blir det till o bära runt möbler :))
Jag ska idag också få till en mys känsla i gamla vardagsummet som nu ska bli matplats o tillhöra köket - vårt förra matrumsbord ska bli köksmöbler o där köksmöblerna fanns innan i köket där ska maken bygga en köksö... fast inte innan jul... det hinns INTE me, men Ni kan ju ana hur mkt jag LÄNGTAR :))

Visar er idag ett fönster hemma hos oss tagit förra året - vårt största fönster i vårt sovrum som maken själv byggt till på plan 2 i huset. Mysigt med det öppna upp i nocken även vid fönstret tycker jag! Maken min är så DUKTIG - det e GULD värt m EGEN snickare ;)Tycker det är synd att det bara syns i almanackan att det är vinter :((
LÄNGTAR faktiskt efter känslan av årstiden även utanför fönstret med nu!!
Visar ett foto av tjejerna från förra vintern i vår trädgård - så vill jag ha det NU!!
Nä, nu ska jag i badrummet o göra klart morgonbestyren.... gott o va ledig o kunna ta timmarna på dagen precis som jag vill!

Väl mött med kärlek//Lisette

**Varje ögonblick är en del av ditt liv**

2 kommentarer:

  1. Jag längtar också till SNÖN, visst är det mörkt, grått och trist ute men då tänder jag desto flera ljus inne så det blir mysstämning inne och njuter av det, gäller ju att hitta de små guldkornen i vardagen. Såg du förresten mitt mejl???
    KRAM
    Carina

    SvaraRadera
  2. Vad könt att det inte blev mera magsjuka.Vad fina bilder du visar hemifrån dej.Du har detju jättemysigt.Ja inte för att jag gillar snön,men det skulle ju bli ljusare.Vad gullig bild på tjejerna när dom åker pulka.Ha en skön onsdag vännen kramizar Rita.

    SvaraRadera