fredag 1 januari 2010

Årets andra inlägg...God fortsättning!

Ja jag är ju inte direkt haj varken på datorer eller att ta kort o sätta in här - Ni som kan tycker säkert man är en riktig knäppgök som publicerar foton i hemskt skick!! *hihi* Fast jag tycker om o blogga o det är skrivandet i första hand som är prio ett för min del! :)
TACK Mia för att Du sa åt mig om datuminställningen! Jag har nu försökt o ändra så vi får se om det står 2010-01-01 nu när jag e klar!! *haha*

Idag kom Nea 7.30 vid min säng sida o viskade "är det inte midnatt snart??" !!!
Hmmm.... men Kära Du sa jag då gå o lägg dig så du orkar på bio´n sen - det är tidig morgon nu! VA???? Sa hon då! Jag har ju inte hört några raketer!! :)) Nä sa jag du la ju dig en o en halv timme innan det va raketdags så Du sov Din prinsess sömn då!
JAHA :)) fick jag till svar av en leende prinsessa :))))
"Guldlock" firar nyår: *hihi*Som tur va smälldes faktiskt en hel del raketer när vi var ute o släppte iväg våra svävande lyktor så dom fick ju se raketer ändå.
Nova va lite bekymrad över lyktorna som svävade iväg -
"Hur ska dom kunna komma hit igen?" *hihi* Inte lätt o va liten :)

Idag är det soft läge hemma fram till lunch o sen bär det av till bio´n - följt av pommes o lövbiff hemma sen! Enkelt o såååå gott!
Tyvärr har jag min låååånga arbetshelg framför mig nu... men det brukar gå bra när den väl har påbörjats. Sen är jag ju fri tisdag o onsdag - o det är ju inte alla som är det som jobbar vardagar :))))
Hade faktiskt tänkt o slänga ut granen idag (brukar va såå till leda trött på den Nyårsdagen!!) men har bestämt mig för o njuta av den till tisdag! Då SKA all jul ut från vår lilla boning :)) Ska bli sköönt o få locka VÅREN med lite Primulor, Tulpaner etc :)) Det brukar inte hjälpa naturen på vägen.... men sinnet! :))

Nu i januari fyller Nova tre år!!! Då vill jag ha VÅR i vårt hem.... sen i början av februari blir Nea sex år!!! Inte klokt - en skoltjej!!! Var tog dom här åren vägen??
Jag minns min mammaledighet med henne som det va igår.... ljuva, lugna promenader med vagnen.... vi var nyinflyttade i vårt hus i sept när hon såg världens ljus i febr så jag bekantade mig med våra fina omgivningar då..... morgonteet o sen på m kläderna o ut o "rantade" :))) Sååå MYSIGT det va - den tiden är verkligen kantat med guldband i mitt liv´s bok! :)

Nu får Ni mysa på o jag vill önska alla goa läsare här en fin start på nya året!

Väl mött med KÄRLEK // Lisette

**Man kan va bekant med många, men få är värda att kallas äkta vänner!**

------------------------------------------------------------------------

1 kommentar:

  1. Det står iaf rätt datum nu :-)

    Jobbar gör ju jag med hela helgen, 4 nätter men det funkar ju när man vet om det :-)

    Ha nu en bra helg trots jobb..

    Kram Mia

    SvaraRadera