torsdag 21 januari 2010

Torsdagen börjar bli kväll även denna veckan!

Idag va det dagen D för vaccinations spruta nummer två mot SvinInfluensan för tjejernas del - det gick ganska bra - förra gången va Nova helt galen o skrek så in i vassen :(( Nea va då lugn - idag va Nea superledsen o Nova cool lugn o sa inte ett pip! Väl hemma igen fick jag världens huvudvärk - så med facit i hand va JAG nog den som va mest nervös! :)

När vi varit på bvc tog vi en snabb, liten runda inom Netto som ligger i samma hus som bvc o kollade in deras småplock dom säljer - där shoppade jag detta vackra set med lyktor för 149 kr!! Rena rama FYNDET!!!Sen tog vi en runda till Maxi - där finns ju ALLT!!
Vi har tidigare nästan alltid handlat på Willy´s pga att vi använt oss av deras blöjor (Bäst i test 2007 när Nova föddes!) o varit på NÖJDA med dom, men nu har vi ju inget blöjbarn mer (!!) så då har vi övergått till Maxi. Jag tycker det är så bra att ha tillgång till ALLT under ett o sama tak så man kan handla allt man behöver direkt - man spar TID :) Den är MKT värdefull, tycker jag!
Idag shoppade jag dessa FIN FINA koppar/muggar:Dom va med rena rama FYNDET! :) 8.45 kr/st!!!! Jag köpte tolv, men ska dit igen o köpa sex till - för när vi är som flest släktingar här är vi ca arton vuxna o jag har arton mattallrikar resp assietter som är relativt nya ur Ikea´s serie BRÖLLOP. Dom gillar jag skarpt - o dessa fina muggar passar PERFEKT till dessa. KUL o fynda!

På MAXI blev det även KvällsPosten´s bilaga bok:Så nu kan jag baka ng SMALT också! *fniss*

Nu har vi middagen i magen o disken gjord - ikväll hoppar vi över Bolibompa barnprogrammen o drar i väg med pulkorna hela familjen!

HOPPAS feber´n uteblir som tydligen är vanlig efter spruta vaccin nr 2.....

Väl mött med KÄRLEK // Lisette

**I det enkla - bor det vackra!**

---------------------------------------------------------

6 kommentarer:

 1. Så härligt det låter med pulka, tar fram lekfullheten hos både barn och vuxna. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara muggar! Sådana hade passat jättebra hos mig också! ;)
  Såg precis ditt sms. Telefonen låg på laddning på ljudlös så jag har inte sett det förrän nu! :(
  Hoppas tjejerna mår bättre i morgon . Julia tog den andra sprutan förra veckan och det märktes ingenting på henne som tur var.
  I morgon har jag min långa dag på förskolan så jag är där mellan 9 och halv 6. Lite tradigt och segt för en hemmaråtta som mig. Men man får trösta sig med att det är fredag i alla fall! :)
  Ha det så jättebra i morgon och god natt!
  Kramisar Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga lyktor..
  Jag var inne på Netto här i byn idag men hittade inget kul :-( Skulle haft långstrumpor och scarf som de skulle ha billigt, men det var nog fler än jag som ville ha det för det var slut..

  Ha en bra fredag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Vill bara önska dig en alldeles underbar fredag!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej hopp min KÄRASTE vän

  Hoppas nu inte tjejerna blivit dåliga inatt pga sprutan de fått ta???

  Hur går det med dig då vännen???

  Jaa, tala om att jag längtar efter pulkaåkning med mycket mera, HÄRLIGT. Jaha nu snöar det här IGEN, nåväl får väl hålla på så tills efter sportlovet för då får det GÄRNA försvinna och våren får JÄTTEGÄRNA komma.

  Var nu rädd om dig min kära vän.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera
 6. Vilka snygga lyktor från Netto ja där serman Snygga i alla fall.Underbara koppar kanon.Vad läckert till Ikeas serie .Härligt med lite shopping.Ha en mysig fredag vännen .Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera