söndag 3 januari 2010

Vardag igen.....

Jaha, då återgår vi till vardag igen efter allt ståhej i jul o nyårshelgerna! Så FORT det är över egentligen.........!
Fast jag gillar ju VARDAGEN - de vanliga dagarna.... livet! :)Idag vill jag ge Er ett skimmer av VÅR... tänk att det kommer gå FORT även dit!!
Snart har jag ett HAV av VITSIPPOR i backen utanför köksfönstret.... härligt!

Jobb o dagis blir det en liten stund idag o fredag denna veckan - en fin mjukstart:)
Dagisavdelningarna är fortf ihopslagna efter julledigheterna så tjejerna får va tillsammans denna veckan. Skönt, tycker jag o skoj tycker dom:)

Vet Ni .. här finns inget blöj barn mer!!!!! Nova är blöjfri o sååå DUKTIG!! Det bara släppte sådär... HOPPAS bara det går BRA på dagis med nu.... fast jag misstror inte så det ska säkert gå! :)
Samtidigt är det med blandade känslor som mamma att inte ha ngt blöjbarn längre.... men herregud - man kan ju inte hämma barnen bara för o få ha blöjbarn hur länge som helst!!!!! *hahaha* :))))))

Nä - nu är klockan snart halv sju så mot badrummet för min del.... dagis kl 8 - då vankas det frukost för tjejerna som fortf sussar gott!

Imorr´n e jag ledig - då ska julen ut till fullo här hemma! Jippie :))

Vill önska alla goa en go start på VARDAGS veckan!

Väl mött med KÄRLEK // Lisette

**Livet - det är det som pågår NU!!! **

---------------------------------------

4 kommentarer:

 1. Skulle vara märkligt med blöjbarn i tonåren så bäst att de blir blöjfria tidigt ;-) Jag har haft blöjfria barn i 13½ år.. Jisses.. Var ju inte längesedan, känns det som..

  Ha nu en bra dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt när det återgår till det vanliga igen,barnen är lediga här fram till 11 januari då börjar dom igen bara jag och den minsta hemma.

  SvaraRadera
 3. Vad underbart fin bild du visar.Jag blir glad och får vårstämmning i kroppen.Verkar som du har en bra vecka denna.WOW ingaa blöjbarn.Tänk vad tiden går fort.Ha en jätte mysig och härlig måndag gulliga du.Varmkram RITA.*****.

  SvaraRadera
 4. GRATTIS till lilla söta Nova som nu är blöjFRI, duktigt av henne tycker jag. Visst blir det förändringar hemma när det inte är några blöjbarn mer, tänk snart är de i 20-års åldern......hi hi hi.

  I helgen åker julen ut här och våren ska börja komma in lite via vårblommorna som kan köpas i affären, HÄRLIGT.

  Var nu rädd om dig min RIKTIGT RIKTIGT GOA UNDERBARA vän.

  KRAM KRAM

  SvaraRadera