söndag 14 mars 2010

En underbar helg börjar gå mot slut....


.... Ja här har helgen varit riktigt härlig!
För en gångs skull tycker jag INTE tiden rusat utan vi har hunnit mycket, gjort mycket o verkligen njutit av helgen!
Känns såklart bra när det är måndag igen med en sådan helg i livets ryggsäck! :)

I fredags va ju jag o maken barnfria :) Då åt vi räkor med goa tillbehör på våra sängbrickor i sängen :) o sedan kaffe o chokladbollar o en massa mys!
Lördagen - då VÅR städade jag o maken i källaren.... fast inte allt - jag har lärt mig att begränsa mina "ska göra" o "måsten" - dom målen sätter jag ju själv upp o dom får inte kännas betungande för då blir dom inte roliga utan jobbiga o så får det inte va!
Vi tog en runda till säsongsöppningen på Plantskolan 2 km bort också så nu är både Påskliljor o Penseér införskaffade! HÄRLIGT!! :) Sen bjöd mina föräldrar på den utlovade middagen när vi skulle hämta hem tjejerna efter en busig o rolig övernattning:) Väl hemma softade vi o dukade upp ett riktigt gottabord som vi avnjöt tillsammans när vi såg Melodifestivalen. GRATTIS Anna! Du va en väl värdig vinnare!!

Idag gick jag o maken upp 6.30 o åt en lugn frukost. Sen fixade jag en frukostbricka till Nea o välling till Nova o gick upp o väckte tjejerna! Myspys:)
Kl 9 lämnade vi av tjejerna hos maken´s föräldrar för o sedan bege oss på Antik & SamlarMarknad - där köpte jag några små saker o väl hos svärföräldrarna igen bjöd´s det kaffe o räkmacka - MUMS!! :)
På hemvägen va vi hos goda vänner o blev bjudna på smarrig fika med kladdkaka, glass, grädde, chokladsås, kolasås, strössel o chokladbollar!!
TACK Joanna med familj! :)Himla trevligt!
Vid kl 15 kom vi hem med två trötta tjejer så sedan dess har vi haft det himla LUGNT hemma. Ätit kokt torsk med go Skagensås o kokt potatis. Jättegott!

Nu ska jag jobba en kort måndag o sedan är jag LEDIG två dagar :) NICE! :)
Ska plantera lite VÅR blommor utomhus då bla. Härligt!



Hoppas Ni alla haft en finfin helg!
Se fram emot Er vecka - det är NI som skapar den!!

Väl mött med KÄRLEK // Lisette

**Att känna lycka över livet är livets lyckolott!**

---------------------------------------------------

2 kommentarer:

  1. Vad hittade du för något på markanaden då???

    Visst är det underbart att kunna summera helgen med sådant med sig i bagaget, själv så kunde jag ju summera med att jag kokade saft igår men sen fick jag ju "lida" för det idag, TYVÄRR.

    Kram
    Carina

    SvaraRadera
  2. En mysig helg har ni haft och jag hoppas att den nya veckan blir lika..

    Kram Mia

    SvaraRadera