söndag 7 mars 2010

MORGONDAG......


....måste bara få dela med mig av detta fantastiskt fina ord: MORGONDAG! :)
Tyck gärna att jag är dum, men för mig betyder det ordet jättemycket!
Ett mycket fint ord som innehåller: tro, hopp o längtan!

Nu har jag äntligen gjort min låånga arbetshelg! :))) Fast den har inte varit så lång - tvärtom så gick den faktiskt i ett nafs :)
Beror MYCKET på mina goa, roliga arbetskompisar! Det är pga dom jag går både till o från jobbet med ett leende! Ni ingår i min MORGONDAG - o det är jag GLAD för! :)
Nu ser jag fram emot min korta arbetsvecka! :)

Till kommande helg är jag helt fri:) Då ska tjejerna sova hos mina föräldrar fred-lörd - fredag kväll ska jag o maken gå på bio *mysigt*. På lördag ska jag o maken VÅR STÄDA källaren o det ska bli både kul o skönt o få det gjort! Då får jag VÅR känslor när jag kan RÖJA o FÖRNYA! Våren är ju förnyelse!
Sen på kvällen blir det MYS med familjen - ska bli sååå gott - LÄNGTAR redan dit.... fast jag har lovat mig själv att sluta LÄNGTA en massa o försöka leva här o nu, men gudarna ska veta att det är SVÅRT!!!! :)
Söndagen sen ska jag o maken återigen va allena några timmar o tjejerna ska busa med farmor o farfar :) Vi ska på Antik & SamlarMarknad inomhus på Folkets Hus i Kristianstad! Ska bara bli så NICE! :))

Åhh va jag ser frame mot min MORGONDAG!!
Vill önska Er alla en fin o längtansfull MORGONDAG!

Väl mött med KÄRLEK / Lisette

*Va rädd om Din MORGONDAG - ingen annan har en exakt likadan!*

2 kommentarer:

 1. Bara man inte lägger för mycket energi på morgondagen så man glömmer att leva i nuet :-)
  Jag har haft ledig helg nu och skall ha en lååånghelg nästa helg, men som du säger så bruar det gå undan när man väl är där.. Jag kan ju inte säga att det är arbetskamraterna som gör min dag eftersom jag träffar dem endast lite drygt 1,5 timme av de 10 t o 20 min jag jobbar, resten jobbar jag ju ensam men just nu trivs jag med det..

  Ha nu en bra MORGONDAG...

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hej svejs min KÄRA vän

  SORRY att jag inte skrivit något nu på ett bra tag men jag har inte känt mig så bra, har liksom inte varit riktigt på hugget. Det är jobbigt nu, men jag tar en dag i taget.

  Njuter av varje stund som vi har här och nu för livet består ju egentligen bara av HÄR och NU, eller hur???

  KRAM KRAM
  Carina

  SvaraRadera