fredag 30 april 2010

SKÖNA MAJ

VÄLKOMMEN sköna Maj!
Tänk att sommaren kommer med stora steg nu.... hela naturen är inne i en väldig fönyelse o man kan nästan på höra hur allt sjuder av knoppar som vill slå ut!!


Här i Skåne har vi det väldans fint - man undrar varje år hur det ska kunna bli gul Raps på dom tomma fälten..... men samtidigt vet man att det kommer o va GUUULT så långt ögat kan nå om ett tag! Härligt tycker jag!
Mååånga arbetare sliter på åkrar o fält på min fina väg till o från mitt jobb!
Jag har förmånen att ha en MYCKET fin väg dit - den är på landsbygden med kohagar, får/lamm, sjöar o en massa åkrar runt omkring! ROGIVANDE!
Skåne är VACKERT!


Igår va vi på ett trevligt Valborgs firande nere i byn, vid sjön. Kyrkans kör sjön o det grillades korv o självklart tändes det en brasa!
Tjejerna träffade en tjej som ska gå i skolan med vår Nea så dom lekte o hade skoj.Hon kommer hit o leker med tjejerna idag - himla kul!
Jag ska jobba i em ..... skönt att jag är fri resten av helgen i varje fall.
Man SKA va gla för det lilla i livet :)

Ni får ha en sköön 1:a Maj! //Kram Lisette

*Sköna maj välkommen till vår bygd igen!*

.......................................

4 kommentarer:

 1. Vilka under bara vyer på dina foton. Visst är det förunderligt att barn har förmågan att finna vänskapen på alla möjliga platser!En skön första maj helg till dig med. Kram semlan

  SvaraRadera
 2. vilka fina bilder.Barn är bara så himla goa dom kan träffa kompisar överallt skoj.Önskar dej en skön 1 maj kväll vännen Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Det låter som du haft en Trevlig Valborg! Hoppas att du får en fortsatt sköön helg! Vårkramar Therese

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att Maj äntligen är här..Ja Skåne är väldigt vackert..Vi tog husvagnen till Blekinge förra året och sen tog vi långa utflyktsdagar,Österlen och Ale stenar..Mycket vackert att titta på..Kram till din måndag..Susanne

  SvaraRadera