torsdag 27 januari 2011

Tiden rusar!!!

Hej alla i solen!!

Ja, för den har vi faktiskt i Skåne idag!! Vi har haft över tio minus i natt - så det är (tyvärr) inte så varmt ute som man kan tro när man ser goa solen i fönstret!

Tjo, va det blir lååångt mellan mina inlägg här - o idag har jag vaken tiden eller lusten egentligen att sitta här.... skulle visat er en massa fina foton från månaderna som gått.... men dom är inte inlagda i fotogalleriet än... o jag har inte tiden till det nu heller - har bakat långpannerågrutor i fm, dammsugat och städat nedanvåningen samt tvättat. Så en del har jag ju hunnit.... klockan är bara 11.17 nu!
Ska jobba i em.... Nea har varit krasslig hela veckan - så hon kurerar sig hemma idag också så hon säkert kan gå på veckans skoldisco på fredag :)
Maken kommer hem till tjejerna när jag ska köra....

Det värsta (?) med att det blir låååångt mellan mina inlägg är ju att rätt som det är så är fotona måånga att visa och jag kommer bombadera bloggen med ett låångt inlägg med foton inom kort....:)

Visar er idag ett foto från när i va ute o åkte pulka och hade varm chokladmjölk o fika med oss - tjejerna hade sina Skrållan dockor också med :)


NJUT av att våren är på intågande.... jag vill tro det i varje fall!

//KRAAAAM Lisette

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera